home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

  • > Haier - 5 godina garancije!

    Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

  • > Mostra Convegno

    Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

Tundra

 

  • TUNDRA 09 A++ | A+
  • TUNDRA 12 A++ | A
  • TUNDRA 18 A++ | A

 

Tundra Inverter predstavlja vrloatraktivan i pristupačan model sfunkcijama koje će vaš dom učiniti jošudobnijim. Tihi način rada i inteligentnostrujanje zraka predstavljaju funkcije zbogkojih je Tundra klima uređaj pogodan za svakuprostoriju u vašem domu.

TIHI, SKORO NEČUJNI NAČIN RADA - Tišina koja osigurava mir u vašem domu, a opet stvara ugoduklimatiziranog prostora. Funkcija Super Quiet optimizira rad ismanjuje razinu buke do razine šapata (20 dB).Zbog navedene funkcije, klima uređaj Tundra odličan je odabir zaspavaće sobe. Istraživanje rada u Haier laboratorijima rezultiralo jepoboljšanom konstrukcijom ventilatora većeg promjera i rasporedalopatica kojim se osigurava vrlo tihi rad uređaja. Pritiskom na tipkuQUIET buka na unutarnjoj jedinici se dodatno smanjuje za 2 dB.

OSIGURAJTE ZDRAVI ZRAK SVOJOJ OBITELJI - Funkcija automatskog samočišćenja razvijena je da bi se smanjilavlaga koja bi mogla dovesti do stvaranja pljesni, bakterija i prašineunutar klima uređaja. Ovaj visoko razvijeni i učinkoviti sustav smanjujevlagu na izmjenjivaču topline.

INTELIGENTNO STRUJANJE ZRAKAU VAŠEM DOMU - Strujanje zraka je namješteno na najbolji mogući način kako bivi osjetili samo ugodu. Ova funkcija donosi tehnologiju oštricadvostrukog ispuštanja zraka. Prema položaju osobe u prikazanomdijagramu, osoba je u mogućnosti odabrati smjer u kojem zrak strujiiz klima uređaja, kako bi se izbjeglo puhanje zraka izravno na tijelo.

 

Za više informacija kontaktirajte prodaju na sljedeće brojeve - kontakti prodaja