home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

  • > Haier Nebula - Akcija

    Odaberite za svoj dom samo najbolje! Haier klima uređaji predstavljaju modele uz pomoć kojih će vaš dom biti ispunjen svježim i čistim zrakom za vrijeme grijanja ili hlađenja. Više

  • > Haier rashladnik vode (15 MW)

    Haier proizveo rashladnik vode kapaciteta 15 MW, što predstavlja uređaj s najvećim rashladnim kapacitetom na svijetu! U travnju ove godine Haier je predstavio centrifugalni rashladnik (eng. chiller) s rashladnim kapacitetom od čak 15 MW. Više

Stigli su novi Haier modeli 2016/17!

Haier je najveći proizvođač kućanskih uređaja već 7. godinu zaredom u svijetu. Prema istraživanju tržišta od strane agencije Euromonitor International - London, UK.


Stigli su novi Haier modeli klima uređaja s još boljim i inovativnijim funkcijama.

Za više informacija kontaktirajte našu prodajnu mrežu ili na putem upita na mail info@mbfrigo.hr

Ove godine Haier je plasirao inovativni model Dawn koji će zauvijek promijeniti način na koji ste klimatizirali svoje domove.


Noviteti:

INTELIGENTNI SENZORI – dodatna ušteda energije 

Ecopliot Human & light sensor - funkcija predstavljainteligentni senzor za detekciju osoba u prostoriji ikontrolu temperature i protoka zraka.Zrak se usmjerava na način da izbjegava osobe uprostoriji i čini prostor ugodnim i klimatiziranim.Postavke se mogu namjestiti da se dodatno štedienergija, ovisno o prisutnosti ili odsustvu osoba iz klimatiziranog prostora,te o broju osoba u prostoriji.Senzor svjetla detektira promjene u intenzitetu sunčeve svjetlosti uprostoru, te prema tome regulira temperaturu zraka u prostoriji.Senzor svjetla ima mogućnost isključenja klima uređaj ako je svijetlougašeno kako bi ušteda energije bila što efikasnija.

MAKSIMALNA ENERGETSKAUČINKOVITOST (A+++)

Pametno štedite uz maksimalnu energetsku učinkovitost. Haier klima uređajizadovoljavaju najstrože svjetske standarde proizvodnje u pogledu kvalitete,očuvanja okoliša i energetske učinkovitosti.

R32 – RASHLADNI MEDIJ BUDUĆNOSTI

Predstavljeno je novo rashladno sredstvo – plin R32. S novim rashladnim sredstvom postignuta je boljaenergetska učinkovitost bez štetnih utjecaja na okoliš.

  • minimalni utjecaj na toplinsko zagrijavanje
  • još više ekološki prihvatljivi rashladni medij