home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

O nama

 • > Haier - 5 godina garancije!

  Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

 • > Mostra Convegno

  Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

MB Frigo Grupa d.o.o.

MB Frigo Grupa d.o.o - Vaš Partner za klimatizaciju i hlađenje

Temelji današnje grupacije "MB Frigo Grupa d.o.o."  postavljeni su davne 1981. godine. Poslovne aktivnosti grupacije uključuju: prodaju i distribuciju rezervnih delova i opreme, inženjering poslove klimatizacije i hlađenja, proizvodnju i servis.

Uvozimo i distribuiramo celi spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne delove,materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno skladišnih kapacitetai lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo kompletnu isporuku svih naših proizvoda u regiji. Poslovnicentri "MB Frigo Grupa d.o.o." smešteni su u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Sarajevu. Trenutno zapošljavamoviše od 80 radnika.

Proizvodni program je nastao na osnovi dugogodišnjeg iskustva i usvajanja najnovijih tehnologija, koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice, multisetove i elektro ormare.

 Organizacijska podjela tvrtke:
 • Distribucija i trgovina
 • Inženjering klimatizacija
 • Inženjering hlađenje
 • Proizvodnja
 • Servis i montaža
 • Financije i kontroling
 • Uprava
Naše stručno osoblje odabraće za Vas optimalno rešenje, izvršiti odabir opreme, brzo i u roku isporučiti opremu, izvršiti montažu ili pružiti potrebnu tehničku podršku, te osigurati puštanje u pogon.
Tokom eksploatacije kroz vlastiti servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne delove iservisnu podršku za celi prodajni program.
Tokom svih aktivnosti brinemo o primeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa tezadovoljenja svih ekoloških normi. Sve aktivnosti firme su sertifikovani prema normi ISO 9001:2008.
Dugogodišnje iskustvo, hiljade profesionalno izvedenih instalacija i zadovoljnih korisnika garancija sunašeg kvaliteta.