home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

 • > Haier - 5 godina garancije!

  Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

 • > Mostra Convegno

  Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

Kraljica među klimama

Birate običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj s odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

Evo razloga zbog čega je Haier klima uređaj najbolji odabir za vas:

 • Haier klima uređaj ima funkciju 3D ispuha zraka koja osigurava osjećaj svježine i ugode u svakom dijelu klimatiziranog prostora.
 • Funkcija Super tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ako klima uređaj planirate staviti u spavaću sobu. 
 • Haier klima uređaji omogućavaju veliki domet ispuha zraka, do čak 20 m i zbog toga je najbolji odabir za veće i duže prostore.
 • Funkcija Ionizator zraka neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaju upotrebom različitih elektroničnih uređaja (TV, kompjuteri, mobiteli …).
 • Funkcija Nano-Aqua ionizator pročišćava zrak od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, peludi i ostalih alergenata. Vaša koža će postati savršeno glatka, elastična i hidratizirana (zbog Nano Aqua ionizatora molekula vode bit će smanjena s 80000 nm na 20 nm, te će se lakše apsorbirati u pore vaše kože). 
 • Haier klima uređaji imaju najvišu energetsku klasu A+++ uz koju pametno štedite. 
 • Novi višeslojni filter ima nekoliko vrsta zaštite – antibakterijski, aktivan ugljen i filter s česticama vitamina C. 
 • WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača. 
 • Funkcija Ecopilot predstavlja detektor pokreta i svijetla. Zrak se usmjerava tako da ne puše direktno na osobe prostoriji. Isto tako postoji senzor svjetla koji detektira promjene u odnosu na intenzitet sunčeve svjetlosti u prostoriji te na taj način regulira temperaturu i štedi. 
 • Haier klima uređaji imaju garanciju do čak 3 godine te razgranatu prodajnu i servisnu mrežu po čitavoj Hrvatskoj. 

Brand Haier razvio je široku paletu modela klima uređaja od kojih većinu možete pronaći u Hrvatskoj. Svaki od modela poseban je po dizajnu te čak postoje i modeli s prednjom maskom koja je prekrivena blagim perla efektom za još bolji izgled. Pogledajte video od najpoznatijih modela na sljedećim linkovima: DawnCrystalAquaNebulaBrezza i Tundra

Za više informacija kontaktirajte naše centre diljem Hrvatske - MB Frigo Grupa kontakti.