home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

  • > Haier - 5 godina garancije!

    Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

  • > Mostra Convegno

    Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

Klima uređaj Nebula - Haier

Klima uređaj Haier Nebula inverter omogućit će vam ugodnost u vašem domu i značajnu uštedu energije. Serija Nebula poznata je po modernom dizajnu i predivnom perla efektu koji će uljepšati vaš dom. 

Nebula uz predivan dizajn ima i odlične funkcije koje će poboljšati kvalitetu zraka u vašem domu. Jedna od funkcija je i ionizator zraka.
Ionizator zraka stvara negativne ione, te neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, kompjuter, mobitel …). Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i stvara ugodu u prostoru. 

Nebula ima i antibakterijski filter s aktivnim ugljenom koje ima trostruko djelovanje: antialergijsko, antivirusno i antibakterijsko. Zbog navedenog filtera, zrak u vašoj prostoriji je čist i zdrav. Filteri čiste zrak od grinja, peludi, virusa i bakterija.

Katalog prelisajte na sljedećem linku - katalog