home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

  • > Haier - 5 godina garancije!

    Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

  • > Mostra Convegno

    Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

Haier - edukacija Budimpešta 2016

Grupa Haier, najveći proizvođač klima uređaja, svake godine organizira edukacijske prezentacije za partnere diljem svijeta.

Djelatnici MB Frigo Grupe svake godine educiraju se o novim trendovima, tehnologijama i inovacijama u području klimatizacije. Ove godine prisustvovali su na edukaciji koja je održana u Haier trening centru u Budimpešti. 

MB Frigo Grupa je generalni zastupnik za Haier klima uređaje na području Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.Uz pomoć dugogodišnjih prodajnih partnera MB Frigo Grupa razvila je prodajnu mreže s kojom pokriva svaki dio regije, do najudaljenijih gradova i naselja.

 Na tržištima, koje pokriva MB Frigo Grupa, u 15 godina distribucije instalirano je više od 200.000 Haier klima uređaja.

Kontakti:

Galerija slika