home
Haier klima uređaji Za one koji znaju što hoće...

KLIMA CALL CENTAR 0800-8081

Novosti

  • > Haier - 5 godina garancije!

    Budite bezbrižni uz HAIER klima uređaja uz 5 godina garancije na cijeli uređaj (vrijedi za kućnu seriju). HAIER je svjetski broj 1 za kućanske uređaje već 9 godina za redom (Istraživanje napravljano od strane agencije Euro – Monitor International – London, UK). Više

  • > Mostra Convegno

    Mostra Convegno sajam je jedan od važnijih događanja u svijetu iz područja klimatizacije. Ove godine je bilo preko 2.400 izlagača te je navedeni sajam ugostio 162.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Više

Crystal

  • CRYSTAL 09 A+++ | A++
  • CRYSTAL 12 A++ | A++

A++ energetska učinkovitost te napredno ltriranje zraka i I FEEL YOU funkcija čine ovaj model vrhom ponude. Funkcija I FEEL YOU osigurava učinkovitu uštedu energije i udobnost jer napredni senzori prate prisutnost u prostoru koji se klimatizira. 

WI-FI KONTROLA - Kontrolirajte vaš sustav klimatizacije s pametnog telefona ili tableta, koji se može povezati na internet.

NANO-AQUA - Haier jedinstveni Aqua generator može ionizirati molekule vode u H + i O2- kao i male nakupine vode, koje mogu održavati vašu kožu vlaž- nom i imati učinak pročišćavanja zraka.

SUPER TIHO - Optimizacija tehnologije kontrole buke, kao što je podešavanje frekvencije kompresora, kontrola brzine ventilatora i dizajn protoka zraka, smanjuje buku i najniže do 18dB (A) sa specijaliziranim QUIET podešenjem. (odnosi se na 9k).

A-PAM INVERTER TEHNOLOGIJA - A-PAM inverter tehnologija je nadogradnja 180 ° sinusnog invertera vala, što donosi dodatnu trenutnu kontrolu za smanjenje vibracija u niske frekvencije kompresora i doprinose velikoj uštedi energije.

3D PROTOK ZRAKA - 3D protok zraka može isporučiti protok zraka horizontalno i vertikalno, i tako daje osjećaj prirodnog vjetra.

Za više informacija kontaktirajte prodaju na sljedeće brojeve - kontakti prodaja